De beste bloemen bij Qlasse

 

Zijden bloemen

Zijden bloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Neutrale kleuren, pasteltinten of juist lekker fel: het kan allemaal. Hieronder vertellen we je meer over deze mooie bloemen.

Zijden bloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Ze worden voornamelijk gemaakt van hoogwaardige zijde, waarbij er veel oog is voor details. Om die reden hebben deze bloemen een heel realistisch uiterlijk. Zijdebloemen worden vaak gebruikt om woningen gezellig aan te kleden, als alternatief voor echte bloemen. Daarnaast zie je deze kunstexemplaren ook steeds meer in kantoren, winkels en restaurants. Heel begrijpelijk, want er zitten enorm veel voordelen aan.

Voordelen van zijden bloemen

In vergelijking met echte bloemen hebben zijden bloemen veel pluspunten. We noemen vijf belangrijke voordelen van deze kunstexemplaren.

Ze zijn lang houdbaar. In tegenstelling tot echte bloemen, krijgen zijdebloemen geen slaphangende stelen of bruine blaadjes. Ook zullen ze niet snel verkleuren of beschadigen. Onze bloemen van zijde blijven lang mooi. Zo kun je er jarenlang plezier van hebben.

Het is een duurzame oplossing. Echte bloemen verwelken meestal na één tot twee weken, en daarna moet je ze vervangen. Dit is bij zijden bloemen niet het geval. Dat scheelt een hoop geld en is ook nog eens beter voor het milieu. Lekker duurzaam dus!

Zijden bloemen zijn onderhoudsarm. Hoe mooi verse bloemen en planten ook zijn, ze vragen ook veel onderhoud. Je moet ze water geven, ontdoen van dode bladeren en de vazen schoonhouden. Als je in plaats daarvan kiest voor een zijden variant, scheelt dit veel tijd. Ook kun je de zijdebloem of -plant overal neerzetten. Je hoeft immers geen rekening te houden met zon of schaduw.

  Alles blijft fris en netjes. Een echte bos bloemen laat geregeld zijn blaadjes vallen of strooit met stuifmeel. Als ze al een paar dagen staan, zie je ook vaak dat het water bruin wordt. Soms komt daar een onaangename geur bij vrij. Met zijden bloemen heb je hier geen last meer van. Deze blijven altijd fris en netjes en houden daarmee ook je omgeving schoon.

  Allergische reacties zijn verleden tijd. Hou je van bloemen, maar heb je een bloemenallergie of last van hooikoorts? Dan zijn deze kunstexemplaren een uitkomst. Zo kun je genieten van een mooi boeket, zónder niesbuien en branderige ogen.

  Verschillende maten

  Het spreekt voor zich dat je boeketten met zijdebloemen in verschillende maten kunt krijgen. Over het algemeen hanteren wij boeketten in de maten S, M en L. Bij maat S kun je denken aan een standaard ‘keukentafelboeket’. Je brengt hiermee gelijk meer sfeer in je interieur. Liever een boeket met iets meer ‘body’? Kies dan voor maat M. Dit boeket zal zeker de aandacht trekken. Als je echt flink wilt uitpakken, raden we je een boeket in maat L aan. Je haalt hiermee een waar pronkstuk in huis.

  Kosten

  De prijzen van zijdebloemen verschillen enorm. Dit hangt af van de grootte van de bloemen en de kwaliteit van het materiaal. Ook de complexiteit van het ontwerp is van invloed. Hoe gedetailleerder de bloem, hoe meer tijd er in de productie gaat zitten. Tot slot speelt de grootte van het boeket natuurlijk een rol.

  We willen toch een idee geven van waar je ongeveer rekening mee kunt houden. Hiervoor nemen we een standaard keukentafelboeket met verse bloemen als voorbeeld. Daarmee bedoelen we een vers boeket van rond de 20 à 25 euro. De prijs voor een dergelijk boeket met zijdebloemen begint bij ons vanaf 100 euro. Let wel: je koopt dan een boeket waar je vele jaren plezier van kunt hebben. Heel anders dus dan een vers boeket, dat gemiddeld slechts tien dagen mooi blijft. Je kunt uiteraard ook voor enkele tientjes klaar zijn, als je een kleiner boeketje aanschaft.

  De producten van Qlasse hebben een fantastische kwaliteit en gaan heel lang mee. De aanschaf van onze zijdebloemen is dus een investering waar je nu én later van geniet. Het is niet meer nodig om elke tien dagen een nieuwe boeket te kopen. Op de lange termijn bespaar je dus behoorlijk als je een boeket met zijdebloemen aanschaft.

  Het ruime Qlasse-assortiment is een lust voor het oog en heeft voor elk wat wils. Kom naar onze winkel en laat je verrassen!

  Alles voor je zijden bloemen

   

  Qlassessoires

  Met de accessoires van Qlasse voeg je een mooie finishing touch aan je interieur toe. We bieden niet alleen bloemen en planten van zijden, maar ook allerlei vazen. Hiermee maak je jouw fleurige boeket of groene plant helemaal af. Van toetervazen in felle kleuren tot cilindervazen in hippe printjes. 

  Mensen gelukkig maken, daar draait het om

   

  Reviews van onze klanten

   

  Nieuw

   

  De Bevers-bloem

  Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,95 euro).