Inspritatie van Qlasse

 

Afspraak inplannen

Ben je op zoek naar persoonlijk interieuradvies dat perfect aansluit bij je stijl en wensen? Bij Qlasse bieden wij je de mogelijkheid om een afspraak in te plannen voor advies op maat. Ons team van deskundige interieurstylisten staat klaar om je te helpen bij het creëren van uw droominterieur. Of je nu een complete make-over wilt of op zoek bent naar de finishing touch voor je ruimte, wij zijn er om je te ondersteunen.

Bij Qlasse geloven we in de kracht van persoonlijk advies. Elk huis en elke klant is uniek, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jou specifieke behoeften. Onze ervaren stylisten hebben een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van de nieuwste interieurtrends. We luisteren aandachtig naar je ideeën en werken samen met jou om een interieur te creëren dat niet alleen mooi, maar ook functioneel is.

Wat kunt u verwachten tijdens uw afspraak?

1. Persoonlijk Gesprek
Tijdens de afspraak beginnen we met een persoonlijk gesprek om jou stijl, voorkeuren en functionele behoeften te begrijpen. Dit gesprek vindt in principe plaats in onze winkel, waar u kunt profiteren van onze uitgebreide collectie en voorbeelden. In overleg is het ook mogelijk om de afspraak bij u thuis of op locatie te plannen. Bel ons dan om een afspraak in te plannen

2. Inzicht in Uw Ruimte
We nemen de tijd om je ruimte te analyseren. We kijken naar de indeling, lichtinval, kleuren en materialen die al aanwezig zijn, en bespreken eventuele beperkingen of uitdagingen. Dit helpt ons om een advies te geven dat perfect past bij je situatie.

3. Inspiratie en Voorstellen
Op basis van je input en onze analyse, stellen we verschillende opties en stylingvoorstellen voor. 

4. Vazen en Potten
Kom je langs in onze winkel? Neem dan gerust je eigen vazen en potten mee. Wij helpen je graag om deze ter plekke op te maken, zodat je direct kunt zien hoe onze voorstellen in je eigen spullen tot leven komen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ben je klaar om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven? Plan vandaag nog een afspraak bij Qlasse. Vul het online afspraakformulier in op onze website of bel ons direct om een geschikte tijd in te plannen. Ons team van experts kijkt ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Qlasse is je droominterieur binnen handbereik. Laat ons je helpen om van uw huis een thuis te maken!

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

 

WELKOM BIJ QLASSE

 

OVER QLASSE

Voor een ongekende bloemenweelde met prachtige boeketten ga je naar Qlasse in Roden. Deze unieke zijdebloemenwinkel tovert kleurrijke en indrukwekkende boeketten tevoorschijn die lang meegaan. Een geweldig cadeau waar mensen echt wat aan hebben.