Qlasse on the road

 

De Flowertruck

Onze flowertruck is een opvallende verschijning in Roden en omstreken. Deze is ook moeilijk te missen! De zwarte bestelbus heeft gouden tinten en bevat een levensgrote afbeelding van Qlasse-eigenaren Pascal en Nienke. Met deze wagen leveren we zijdebloemen- en planten bij jou thuis of op bedrijfslocaties.

Weet je niet precies wat mooi staat of twijfel je nog tussen bepaalde kleuren? Ook dan helpen we je met onze flowertruck graag op weg. Op verzoek komen we met allerlei zijden bloemen, zijden planten en vazen naar je toe. Zo zie je gelijk hoe iets staat en wat bij de ruimte past.

Een bezoek aan onze winkel betekent dat je een luxe en kleurrijke bloemenweelde binnenstapt. Zeker een leuke ervaring! Maar het kan juist ook handig zijn om onze bloemen in je eigen ruimte te zien. Bovendien kan het vervoeren van meerdere (grote) bloemstukken soms lastig zijn. Voor dat soort situaties hebben we de flowertruck in het leven geroepen. Met deze bus rijden we het hele land door. Zo kan iedereen van onze Qlasse-producten genieten.

Styling op locatie

Wil je graag advies op maat voor de styling van je huis? We komen dan graag met onze flowertruck bij je langs op locatie. Zo kun je gelijk zien hoe bepaalde bloemen en kleuren in je eigen ruimte staan. Onze bloemstylisten laten zien op welke plaats de bloemen goed tot hun recht komen. En welke kleurencombinaties het best in je interieur passen. Vervolgens maken we ter plekke een of meerdere boeketten op, afgestemd op jouw wensen. Onze prachtige vazen maken het geheel helemaal af. We hebben al vele ruimtes tot bloei laten komen. Dat kun je dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een eerste oriënterend gesprek. We horen dan graag wat je wensen zijn.

Grenzen verleggen met de flowertruck

Dankzij de flowertruck hebben we al veel projecten op locatie kunnen doen. Door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Zo zijn we onder meer met onze bus naar Spanje afgereisd. De flowertruck maakt het mogelijk om letterlijk onze grenzen te verleggen. Vanuit gezellig Roden verspreiden we kleur, stijl en luxe door Nederland én daarbuiten. Met onze passie voor zijdebloemen en styling toveren we elk interieur om. Van woonkamers tot aan restaurants. Van slaapkamers tot aan kantoren. Ontdek het zelf!

IEDERE DAG EEN BEETJE QLASSE

 

Abonnementen

Wil je altijd een frisse en sfeervolle uitstraling binnen je bedrijf? Kies dan voor een van de abonnementen van Qlasse. Zo ben je elk kwartaal verzekerd van nieuwe bloemen van zijde. In de zomer wordt je bijvoorbeeld omringd door mooie pasteltinten. En in het najaar zorgen we voor sfeer met boeketten in warme herfstkleuren. We komen ze graag bij je brengen met onze flowertruck.

Bij Qlasse is er keus uit meerdere abonnementen voor de zakelijke markt. Van basis tot extreme luxe. Al onze abonnementsvormen bieden gemak en hygiëne. Er is geen onderhoud nodig, waardoor je zijdebloemen en -planten mooi en schoon blijven. Daarnaast zijn ze allergie- en insectenvrij. Voor welk abonnement ga jij?

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

 

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,95 euro).